Együttműködő Partnereink


Czifra és Neményi Ügyvédi iroda

www.cznem.huAz ügyvédi iroda közel 10 éve dolgozik szoros együttműködésben az ABT Treuhand csoporttal, melynek köszönhetően komplex megoldást tudunk kínálni az adózási, számviteli területet érintő jogi kérdéseire is.
Jogi partnerünk hazai és nemzetközi ügyfélkörben szerzett tapasztalatának köszönhetően adó- és munkajogi problémák esetén, illetve az ügyfelek bíróság előtt történő és peren kívüli képviseletében is gyors és hatékony segítséget nyújt.

 

Proactive Management Consulting

www.p-m-c.hu


Akvizíciós tanácsadás

Változó és bizonytalan világunkban a cégvásárlásokat stratégiai alapokról kell indítani. Ezért az akvizíciós tanácsadásunk nemcsak magára tranzakcióra szorítkoznak, hanem stratégiai tanácsadással kezdődnek. Ennek alapján és a helyi piaci ismereteinkre támaszkodva tudunk már a cél-vállalkozás profiljának kialakításában és azonosításában is részt venni – abban az esetben, ha ez nem adott már eleve a befektető részéről.
Vállaljuk az üzleti, működési és jogi due diligence-t és kísérjük a befektetőt a tárgyalásokon át egészen a tranzakció zárásáig. Mindezt döntő részben sikerdíjas megbízások keretében látjuk el, hogy ügyfeleink minél inkább azt érezzék, hogy valóban „egy hajóban evezünk”. A sikeres akvizíció után pedig újra stratégia tanácsadóként támogatjuk ügyfeleinket a post-merger integration-ben, sőt szükség esetén akár interim management-et is vállalunk a cégátvételt követő átmeneti időszakra. Ezt is innovatív módon tesszük, az ú.n. „flex-interim” módszer lényege, hogy egyes funkciókhoz mereven hozzárendelt konkrét személyek helyett a problémakör megoldásához szükséges optimális szaktudás- és kapacitás-portfoliót biztosítja, egy team révén. Így egyértelmű a felelősség és a részkapacitások révén költséghatékonyabb a hagyományos interim menedzsmentnél.
CSI Tools

www.csi-tools.com“Figyeld meg. Gondolkozz. Cselekedj.” – ez a CSI Tools mottója. A sikeres vállalatok folyamatosan értékelik a működésükben rejlő kockázatokat. Ennek egyik része annak vizsgálata, hogy az egyes munkatársak az általuk használt rendszerekben milyen hozzáférési jogosultsággal rendelkeznek, ebből melyek azok, amelyek ténylegesen szükségesek az adott munkakör elvégzéséhez.
A CSI Tools átláthatóvá teszi az SAP szerepeket, és praktikus megoldást nyújt a kockázati/biztonsági helyzet javítására, mint például a szerepek automatikus felépítésére vagy visszafejtésére.
Az ABT Treuhand csoport és a CSI Tools 2012 őszén partnerségi megállapodást írt alá, amelynek célja a legmodernebb szoftverekkel történő SAP jogosultsági audit és hozzáférés-kezelési tanácsadás Magyarországon és a környező országokban.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 

Tagságaink

PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO

Kapcsolat

Nemzetközi kapcsolataink

Nemzetközi kapcsolataink

ABT Treuhand

ABT Treuhandgesellschaft AG

ABACOR Revisions AG

www.abt.ch

NEXIA

NEXIA International

www.nexia.com

Copyright 2017 ABT. All Rights Reserved. | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie ("süti") szabályzat | Gyakornok | Web: Collective Media