A Nexiáról

A

Cégünk a “Nexia International” hálózat (Nexia) tagja.

A Nexia a független könyvvizsgáló és tanácsadó cégek nagy, világméretű hálózata.

Ha valaki egy Nexia céget választ, egy készségesebb, személyesebb, partner által irányított szolgáltatást kap szerte a világon. A Nexia egy rendkívül hatékony hálózat, amely a minőséget tartja szem előtt, és megkönnyíti az együttműködést annak érdekében, hogy tagvállalatai hatékony helyi és globális megoldásokat kínáljanak. A Nexia tagvállalatok partner által irányított szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, amellyel biztosítják a folyamatosságot és a szakértelmet, és mély megértést tanúsítanak az ügyfél vállalkozása iránt. Ezeket olyan, vállalkozói szemlélettel rendelkező emberek jellemzik, akik szorosan kapcsolódnak a KKV-khoz illetve a tulajdonosok által vezetett vállalkozásokhoz.

A Nexia cégek a növekvő helyi vállalkozásokra összpontosítanak és a Nexia hálózat révén segítséget is nyújtanak ügyfeleiknek, hogy azok bátran vállalkozhassanak az új, nemzetközi piacokon.

A Man szigetén bejegyzett Nexia International Limited cég, amely a Nexia International hálózatot működteti, nem nyújt szolgáltatásokat sem a saját nevében sem más egyéb módon. A Nexia International Limited és a Nexia International hálózat tagvállalatai (beleértve azokat a tagokat is, akik olyan néven nyújtanak szolgáltatást, amelyben a NEXIA szó szerepel) nem részei a világméretű partnerségnek. A Nexia International Limited semmilyen felelősséget nem vállal a tagok cselekedetéért, cselekedetének vagy kötelezettségének mulasztásáért. A Nexia International hálózaton belül minden egyes tagvállalat önálló jogi személy.

A NEXIA INTERNATIONAL és a NEXIA márkanév valamint a NEXIA embléma a Nexia International Limited tulajdona és használata engedélyhez kötött.

A Nexia vagy a Nexia International megnevezésre való utalás a Nexia International Limited vagy a “Nexia International” céghálózatra vonatkozik, ahogy azt a szövegkörnyezet indokolja.

További információért kérjük, látogasson el a www.nexia.com weboldalra.