Aktualitások

A

Mi folyamatosan követjük a változásokat. Ha kevés ideje van és szeretne értesülni röviden a lényegről, iratkozzon fel hírlevelünkre:  E-mail címe biztonságban van. Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Adóváltozások 2018-ban

Megjelent: 2018. február 7.

A 2018. évi adóváltozásokról szóló hírlevelünk az idén érvényes legfontosabb szabályokat foglalja össze adónemenkénti bontásban. Az idei adózási környezetet kedvezőbbé teszi egyes termékek, szolgáltatások áfa-kulcsának csökkentése, az adókedvezmények és adómentes juttatások körének bővítése. Tovább »

Az adózás új rendje 2018-tól

Megjelent: 2018. január 5.

2018.01.01-jével új adóeljárási törvények léptek hatályba. Ezek kiemelkedő változásai a korábbi szabályozáshoz képest az objektív adóhatósági ellenőrzési határidők bevezetése és a fellebbezés szabályainak változása. Tovább »

Új transzferár rendelet 2018-tól

Megjelent: 2017. november 7.

Az NGM új rendeletet alkotott a transzferár dokumentáció elkészítésének szabályairól. Számos régi elem mellett újak is felfedezhetőek a 2018. január 1-ét követően alkalmazandó rendeletben. A rendelet az EU közös transzferárfóruma által rögzített követelményeknek való megfelelést szolgálja. Tovább »

A 2018-as év jelszava: GDPR

Megjelent: 2017. október 2.

2018. május 25-én hatályba lép az európai általános adatvédelmi rendelet (GDPR), amelynek előírásai gyakorlatilag minden céget érintenek. Fő célja a személyes adatok megfelelő biztonságának, védelmének megvalósítása. Tovább »