Karrier

K
Hogyan dolgozunk mi? Minden feladatban, amit elvégzünk a szakmai büszkeség vezet minket. Mindig újítunk, fejlődünk és élvezzük az elért sikereket. Amit elérünk, együtt érjük el.

Nyitott pozícióink

Kik vagyunk? Az ABT Treuhand cégcsoport 1980-ban kezdte meg működését Zürichben, Magyarországon 1993 óta van jelen. Tevékenységi területeiinket tekintve adótanácsadással, könyveléssel, könyvvizsgálattal, bérszámfejtéssel és kockázatmenedzsmenttel foglalkozunk. A budapesti iroda mára több mint  40 fő magasan képzett munkatárssal lát el feladatokat. Cégünk Magyarország szakmai élvonalába tartozik, ügyfeleink pedig megtalálhatók a világ 28 országában.

Kollégáink Az ABT-nél megtalálhatók a tizenéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak és a húszas éveik elején járó pályakezdők is. Azt gondoljuk, így a leghatékonyabb a munkavégzés és így a legoptimálisabb összetételű egy közösség is.  A befogadó, barátságos légkör az ABT egyik legfőbb jellemzője, a precíz, fegyelmezett munka mellett pedig a humor és az oldott hangulat nálunk a mindennapok része.

A munkán túl Nálunk nem csak a munkáról szól az élet. A csapatépítők, családi napok, túrák, esti programok, önkéntes munkák, mind olyan alkalmak, ahol lazítunk kicsit, elfelejtjük a mindennapi feladatokat és feltöltődünk.

Mindenkinek szüksége van erre, Neked is. Ez lehetőséget ad arra, hogy megismerd a többieket olyan oldalról is, ahogy hétköznap nem lehetséges. Ha csatlakozol hozzánk, biztosak vagyunk benne, hogy Te is élvezni fogod.

Kerülj be az adatbázisunkba Akár tapasztalt szakember vagy, akár pályakezdő, biztosak vagyunk benne, hogy tudásod értékes lehet számunkra és mi is nyújthatunk olyan feltételeket, amik Neked fontosak.

Cégünk folyamatosan fejlődik, csapatunk létszáma bővül. Ha szeretnél bekerülni az ABT Treuhand csoport álláskereső adatbázisába, önéletrajzodat mindig szívesen látjuk. Küldd el jelentkezésed akár most Dávid Krisztinának a palyazat@abt.hu címre.

Kérjük, írd le részletesen korábbi szakmai tapasztalataidat és jelöld meg milyen terület vagy területek érdekelnek a cég tevékenységei közül. Ha az adott területre új munkatársat keresünk és megfelelsz a feltételeknek, az elsők között fogunk keresni.

DK

Dávid Krisztina, HR vezető

Irodánk

  • Irodánk a Szépvölgyi Irodaparkban található, amely jól megközelíthető tömegközlekedéssel is és kellemes környezetben, a budai hegyek lábánál fekszik.
  • A környéken számtalan étkezési lehetőség van gyalog 5 perces távolságon belül.
  • Zuhanyzási lehetőség is van nálunk, így hozzánk biciklivel is nyugodtan járhatsz.