Nexia jogi nyilatkozat

N

Az ABT Hungária Tanácsadó Kft. a "Nexia International" hálózat tagvállalata. A Nexia International a független könyvvizsgáló és tanácsadó cégek egyik legnagyobb hálózata a világon, mely széleskörű könyvvizsgálói, könyvelői, adózással kapcsolatos és tanácsadói szolgáltatást nyújt.

A “Nexia International” a Nexia International Limited cégnévre is utal, amely cég Man szigetén van bejegyezve, és a Nexia International hálózatot működteti. A cégbejegyzés száma: 53513C. Székhelye: 1st floor, Sixty Circular Road, Douglas, Isle of Man, IM1 1SA.

A Nexia International Limited nem nyújt szolgáltatásokat a saját nevében sem más egyéb módon. A Nexia International Limited és a Nexia International hálózat tagvállalatai (beleértve azokat a tagokat is, akik olyan néven nyújtanak szolgáltatást, amelyben a NEXIA szó szerepel) nem részei a világméretű partnerségnek. A Nexia International Limited semmilyen felelősséget nem vállal a tagok cselekedetéért, cselekedetének vagy kötelezettségének mulasztásáért. A Nexia International hálózaton belül minden egyes tagvállalat önálló jogi személy.

A Nexia International Limited nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, amely e honlap vagy egyéb dokumentáció tartalma vagy külső hivatkozás alapján tett intézkedésből vagy mulasztásból ered.
A NEXIA INTERNATIONAL és a NEXIA márkanév valamint a NEXIA embléma a Nexia International Limited tulajdona és használata engedélyhez kötött.

A Nexia vagy a Nexia International megnevezésre való utalás a Nexia International Limited vagy a “Nexia International” céghálózatra vonatkozik, ahogy azt a szövegkörnyezet indokolja.