Képviselet adóhatósági ellenőrzéseken

Kinek javasoljuk?

Mivel az adóhivatal az elévülési időn belül, azaz 5 évente igyekszik a vállalkozások többségét legalább egy alkalommal ellenőrzés alá vonni, ezért lényegében minden vállalkozásnak javasoljuk ezt a szolgáltatásunkat.

Miért hasznos?

  • Átvesszük Öntől a terhet: amennyiben Önt egy adószakértő képviseli az ellenőrzés során, Önnek nem kell a hatósággal fárasztó kommunikációs csatározásokba bocsátkoznia,
  • Szakszerűen képviseljük az érdekeit: az adószakértő – ismerve a hatósági eljárásokat, azok erős és gyenge pontjait – segít kialakítani az Ön számára legkedvezőbb eredmény eléréshez szükséges álláspontot, amit hitelesen képviselni is tud az ellenőrzés során. Az ellenőrzés során mutatott fellépés ugyanis a siker záloga is lehet, márpedig kizárólag komoly tapasztalat és szakismeret birtokában lehetséges határozottan képviselni egy, a hatóság által megkérdőjelezett álláspontot.

Mit teszünk?

  • A háttéranyagok áttekintését és személyes megbeszéléseket követően segítünk egy, az ellenőrzés során követendő stratégiát kialakítani, az adóügyekben tárgyalni és a hatósággal egyeztetni az adójogi álláspontot.
  • A jegyzőkönyvekre észrevételt teszünk, annak érdekében, hogy az Ön számára kedvező határozat szülessen.
  • Ellenkező esetben a határozat szakszerűségét is megkérdőjelezzük és a bíróság előtt is képviseljük az Ön érdekét (természetesen mindvégig Önnel egyeztetve).Persze mint mindig, most is igaz: "Jobb félni, mint megijedni."

Az ABT Treuhand csoport komplex támogatást kínál adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, valamint kockázatmenedzsment területeken egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

dr. Sólyom Borbála

Szenior adótanácsadó

Üzenet küldése

dr. Sólyom Borbála

Szenior adótanácsadó

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.