Részvényprogramok vizsgálata

Kinek javasoljuk ezt a szolgáltatást?

Olyan társaságoknak, amelyek már rendelkeznek dolgozói részvényprogrammal, de nincs megfelelő erőforrásuk vagy szaktudásuk azok folyamatos támogatására, optimalizálására.

Miért hasznos a részvénycsomagok áttekintése?

A részvényprogramok gyakran magas pozícióban lévő és/vagy jelentős számú munkavállalót érintenek, ezért mindenképpen érdemes az adójogi kezelésre is figyelmet fordítani és az érintett munkavállalókat az adókötelezettségek teljesítésében segíteni. Az adójogszabályok és az üzleti környezet változása gyakran új lehetőséget is jelent a jövedelmek és költségek optimalizálására, de ugyanilyen fontos szerepe van a munkavállalók megfelelő tájékoztatásának és segítésének is az adókötelezettségek teljesítésében, hiszen ez sok, esetleg csak később felmerülő problémától szabadíthatja meg a társaságot.

Mit teszünk?

Szakértőink segítenek a részvényprogramok adózásának vizsgálatában, optimalizálásában, külföldi programok magyarországi „honosításában” (például elismert értékpapírjuttatási programként történő kezelésében), a munkavállalók részére tájékoztató anyagok összeállításában, illetve akár az egyedi adóbevallások elkészítésében, ellenőrzésében is.

Az ABT Treuhand csoport komplex támogatást kínál adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, valamint kockázatmenedzsment területeken egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

dr. Pétervári Orsolya

Kiemelt adószakértő

Üzenet küldése

dr. Pétervári Orsolya

Kiemelt adószakértő

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.