Pénzügyi eszközök a vezetői motiváció és lojalitás növelésére

Miért fontos a vezetői motiváció erősítése?

A mai üzleti környezetben a vezetői motiváció minden vállalkozás szempontjából fontos tényező: motivált vezetőkkel és munkavállalókkal megőrizhető a megszerzett piaci pozíció, növelhető az árbevétel, új termékek, szolgáltatások vezethetők be a piacra, amelyek következtében a cég működése, fejlődése hosszú távon is biztosítható.

Motivált vezetők hiányában viszont a társaság a jelenlegi üzleti környezetben nem tudja megőrizni piaci pozícióját, annak lemorzsolódása előre borítékolható.

Milyen pénzügyi eszközöket érdemes igénybe venni?

A tulajdonosi szemlélet kialakítása és a vezetői motiváció növelése érdekében érdemes áttekinteni azokat az eszközöket és módszereket, amelyekkel a vezetői motiváció folyamatosan magas szinten tartható, a tulajdonosi szemlélet kialakítható, költséghatékonyan és egyszerű adminisztrációval. Ilyen lehet például egy dolgozói részvényjuttatás, természetesen a már létező tulajdonosi érdekek figyelembevételével.

Miben tudunk segítséget nyújtani Önnek?

Segítünk a társaságnak adóhatékony és egyszerű adminisztrációval járó motivációs eszközt találni és bevezetni. Szakértői támogatást nyújtunk egy részvényprogram tervezésében és megvalósításában, pénzügyi, adózási és HR szempontok egyidejű figyelembevételével, és kérésre a hatóságokkal folytatott egyeztetések révén minimalizáljuk a kapcsolódó adókockázatokat.

Az ABT Treuhand csoport komplex támogatást kínál adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, valamint kockázatmenedzsment területeken egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

Láng József

Adószakértő, ügyvezető

Üzenet küldése

Láng József

Adószakértő, ügyvezető

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.