Bérezési és ösztönzési rendszer kidolgozása, felülvizsgálata

Kinek javasoljuk?

Szolgáltatásunkat egyaránt ajánljuk újonnan alakuló, vagy már működő vállalkozásoknak.

Induló vállalkozások esetén az első munkaszerződés megkötése előtt szakértők bevonásával érdemes kidolgozni a teljes bérezési rendszert.

Már működő vállalkozásoknál a bérköltségek csökkentése, illetve a munkaügyi szabályoknak való megfelelés érdekében válhat szükségessé a bérezési rendszer felülvizsgálata, átdolgozása.

Miért hasznos?

A bérköltségek optimalizálása a versenyképesség alapfeltétele, de a cégvezetés sokszor nem rendelkezik elegendő információval a lehetőségekről, illetve a jogszabályok által meghatározott feltételekről. Munkaügyi-, illetve adótanácsadók bevonásával a cég számára optimális bérezési rendszer alakítható ki.

Induló vagy átalakuló vállalkozásoknál nagy segítség lehet az adott területre vonatkozó (magyarországi) bérszint meghatározása, a jogszabályok által előírt kötelező pótlékok definiálása és ezek alapján a várható bérköltség kalkulációja.

A már működő vállalkozásoknál a folyamatosan változó jogszabályi környezet teszi szükségessé a bérezési rendszer időszakonkénti felülvizsgálatát, a bérköltségek csökkentését lehetővé tévő alternatív bérezési formák vizsgálatát, adott cégre való alkalmazását.

Mit teszünk?

Meghatározzuk az adott cégre (munkarendre) vonatkozó kötelező bérelemeket, javaslatot dolgozunk ki a költségek és az adminisztráció csökkentésére.

Megvizsgáljuk a már működő bérezési rendszert költséghatékonyság és a jogszabályoknak való megfelelés szempontjából, felhívjuk az ügyfél figyelmét az esetleges kockázatokra, és bemutatjuk a lehetőségeket.

Az ABT Treuhand csoport komplex támogatást kínál adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, valamint kockázatmenedzsment területeken egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

Fazekas Edina

partner, bérszámfejtési szolgáltatások

Üzenet küldése

Fazekas Edina

partner, bérszámfejtési szolgáltatások

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.