Bérszámfejtés külföldi foglalkoztató magyar munkavállalója esetén

Kinek javasoljuk?

Azon külföldi vállalkozásoknak, amelyek magyar munkavállalót szeretnének alkalmazni magyarországi munkavégzésre, de nem szeretnének emiatt Magyarországon leányvállalatot vagy fióktelepet létrehozni.

Miért hasznos?

Ezzel a foglalkoztatási formával a külföldi vállalkozás magyarországi jelenléte (magyar üzletkötők, értékesítők, területi képviselők alkalmazásával) megoldható anélkül, hogy leányvállalatot, fióktelepet kellene alapítani, így megtakaríthatóak a magyar leányvállalat alapításához, fenntartásához kapcsolódó adminisztratív költségek.

Mit teszünk?

Igény esetén segítünk kiválasztani a leendő alkalmazottakat, a magyar jogszabályoknak megfelelően havonta elkészítjük a számfejtést, beadjuk a szükséges bevallásokat, és a külföldi foglalkoztató részére angol vagy német nyelven részletes kimutatást küldünk, amely alapján a saját könyvelésében el tudja számolni a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségeket.

Az ABT Treuhand csoport komplex támogatást kínál adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, valamint kockázatmenedzsment területeken egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

Fazekas Edina

partner, bérszámfejtési szolgáltatások

Üzenet küldése

Fazekas Edina

partner, bérszámfejtési szolgáltatások

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.