HR feladatok kiszervezése

Kinek javasoljuk?

  • Azon kis- és középvállalkozásoknak, ahol nincs a HR tevékenységekre specializálódott szakember, vagy időszakos túlterheltség miatt külső segítségre van szükség bármely HR folyamatban. Nem kell HR szakemberré válnia ahhoz, hogy stabil, jól működő csapattal dolgozhasson!
  • Olyan külföldi vállalkozásoknak, melyek Magyarországon kívánnak céget alapítani vagy bővülni és helyi szolgáltatót szeretnének a toborzáshoz igénybe venni.

Miért hasznos?

Magasan képzett HR szakember segítségével alakíthatja ki cége HR folyamatait: teljesítményértékelés, képzési terv készítés, munkáltatói márka menedzsment, keresés-kiválasztás egyszeri vagy folyamatos támogatása, motivációs felmérés, munkaügyi folyamat optimalizálás, fluktuáció csökkentés, kompenzáció optimalizálás.

Mit teszünk?

  • Személyes konzultáció keretében felmérjük a meglévő HR folyamatokat és az Önök igényeit. Milyen HR tevékenységben tudunk segíteni ahhoz, hogy Ön az üzleti folyamatokra fókuszálhasson?
  • Az Ön cége egyszeri, fix díjas szolgáltatásként, vagy folyamatos havidíj ellenében az alábbi kihelyezett HR szolgáltatásokat veheti igénybe tőlünk:

Keresés-kiválasztás: teljes körű ügyintézés a hirdetés megfogalmazásától a legjobb jelöltek bemutatásáig.

Teljesítményértékelés: a cég profiljához, tevékenységéhez legjobban illeszkedő teljesítmény értékelési rendszer kidolgozása és átültetése a gyakorlatba.

Munkáltatói márka menedzsment: segítünk felépíteni cége ismertségét a munkavállalók körében. Megtaláljuk Önnek a leghatékonyabb népszerűsítési lehetőségeket, célzottan a potenciális jelöltek számára.

Fluktuáció csökkentés: kérdőívek, interjúk segítségével feltárjuk a fluktuáció okait és javaslatot teszünk az okok megszüntetésére. Segítjük mentori rendszer kialakítását, hogy az új belépők hosszútávra tervezzenek Önöknél.

Képzési terv: az igények alapján kialakítjuk a szakmai, nyelvi, készségfejlesztő képzéseket tartalmazó képzési tervet és igény esetén segítünk a szolgáltatók kiválasztásában, képzések szervezésében is.

Kompenzációs csomag kialakítása: felmérjük, milyen kompenzációs csomagnak (bér, bónusz, juttatások) lenne a legnagyobb hatása a munkavállalók motivációjára és segítünk ennek bevezetésében is.

Munkaügyi folyamat optimalizálás: időt és energiát spórolunk Önnek a jelenlegi gyakorlat átvilágítását követő hatékonyabb munkaügyi folyamatok kialakításával.

Az Ön személyes kapcsolattartója:

Dávid Krisztina

HR vezető

Üzenet küldése

Dávid Krisztina

HR vezető

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.