Felhő alapú könyvelés – Microsoft Navision

Rendszer előnyök

  • minimális beruházást igényel
  • szinte azonnal használtba vehető, így a nagyobb vállalatirányítási rendszerekhez képest minimális bevezetési időszükséglettel jár
  • felhő alapú, így bárhonnan elérhető és nincs szükség ügyfél oldali tárhelyre
  • egy felhasználó – számtalan cég (egy felhasználó egyetlen licensz díj megfizetésével valamennyi hozzá tartozó céget képes kezelni)
  • igény szerint skálázható (a felhasználó szám akár havi szinten változtatható)
  • a szigetszerű megoldások helyett egy integrált, könnyen áttekinthető rendszert vehet igénybe, ahol a könyvelés egyszerűen összeköthető például a készletnyilvántartással, szerződések nyilvántartásával illetve egyéb modulokkal

Kompatibilitás

A FIN365 Navision egy továbbfejlesztett Microsoft alapú termék, ezért kompatibilis más, gyakran használt Microsoft termékkel (elsősorban Word, Excel, Outlook).

A FIN365 Navision alkalmas bármely front-office rendszer adatainak integrálására egyszerű adatimportálással, vagy tömeges adatfeldolgozással.

Könyvelési megoldások

A teljes körű könyveléstől a főkönyvelői támogatásig a rendszer lehetővé teszi a könyvelő és az ügyfél közötti feladat-megosztást, ezzel lényegesen hatékonyabban üzemeltethető, mint más rendszer.

On-line módon lehet csatlakozni a szoftverhez, ami lehetővé teszi a valós idejű adatrögzítést, könyvelést, ellenőrzést.

Felelősségvállalás

Az általunk elvégzett munkáért vállaljuk a felelősséget. Erre garanciát jelent 50 millió forintos alaptőkénk és 100 millió forintos szakmai felelősségbiztosításunk.

Az ABT Treuhand csoport komplex támogatást kínál adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, valamint kockázatmenedzsment területeken egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

Milus Ádám

mérlegképes könyvelő, adószakértő partner

Üzenet küldése

Milus Ádám

mérlegképes könyvelő, adószakértő partner

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.