Főkönyvelői támogatás

Biztonság a könyvelés terén

Számos előnye van annak, ha házon belül végzi egy cég a könyvelését, hiszen sokkal könnyebb naprakészen tartani a nyilvántartásokat, és kéznél vannak az információk, kimutatások. Mégis felmerül, hogy vajon mindent úgy csinálunk-e, ahogy az elő van írva, illetve ami számunkra a legelőnyösebb?

Segítünk abban, hogy mindkét szempont érvényesüljön:

  • házon belüli könyvelésből adódó naprakész információk
  • szakértői támogatásból adódó biztonság és törvényi megfelelés

Szoftvert is adunk hozzá

Az együttműködés során fontos, hogy a munkatársaink bármikor ránézhessenek a könyvelésre, hiszen így könnyen, on-line módon megválaszolhatják az Önök által feltett kérdéseket. Erre két módszer kínálkozik:

  • Önök biztonságos kapcsolaton keresztül hozzáférést biztosítanak munkatársunknak a saját könyvelési rendszerükhöz, vagy
  • mi biztosítjuk Önnek a könyvelési rendszert, amelyet kollégájuk éjjel-nappal elérhet (VPN, vagy távoli-asztal kapcsolattal).

Minőségbiztosítás, felelősségvállalás

A cégünknél bevezetett munkamódszerek (feladatkövetés, jogszabály-követés, ellenőrzések) révén Ön biztos lehet abban, hogy a könyvelési feladatok az Ön cégénél is pontosan és szabályosan készülnek el. Ezért felelősséget is vállalunk, amely egyrészt 50 millió forintos alaptőkénk, másrészt 100 millió forintos szakmai felelősségbiztosításunk garantál.

Az ABT Treuhand csoport komplex támogatást kínál adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, valamint kockázatmenedzsment területeken egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

Milus Ádám

mérlegképes könyvelő, adószakértő partner

Üzenet küldése

Milus Ádám

mérlegképes könyvelő, adószakértő partner

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.