Könyvelés outsourcing az Ön vállalatirányítási rendszerében

Teljes körű könyvelési szolgáltatás, jelentések, bevallások készítése, az Ön ERP rendszerében (SAP – R3, Business One, Business by Design; NAVISION; BaaN; MRI és egyéb rendszerekben).

Előnyök Önnél

Az integrált vezetői információs rendszerek (ERP rendszerek) működtetése számos előnyt biztosít: nemzetközi cégek számára könnyű hozzáférést a leányvállalatok adataihoz, naprakész információkat látnak az egyes szakterületek (pl. a beszerzés és az értékesítés), és támogatja a gyors és helyes vezetői döntéseket. Egy ilyen rendszer megkönnyíti a számviteli feladatokat is, sokszor oly mértékben, hogy már nem érdemes egy külön pénzügyi, számviteli osztályt működtetni, de legalábbis annak bizonyos feladatait érdemes lehet kiszervezni (outsourcing).

Milyen előnyökkel jár a könyvelési szolgáltatás kiszervezése?

Költséghatékonyság
Nem szükséges erre a feladatra egy állandó (teljes munkaidős) csapatot fenntartani, ez jelentős költségelőny lehet vállalkozása számára.

Naprakész szaktudás, tapasztalat
A jogszabályi változások nyomon követése sokszor rengeteg erőforrást igényel, a könyveléssel megbízott cég esetében ez alapelvárás, illetve más ügyfeleknél szerzett tapasztalat is óriási előnyt jelenthet.

Kommunikáció a külföldi managementtel
Sok esetben nehéz olyan tapasztalt könyvelőt találni, aki idegen nyelven is képes kommunikálni és megértetni egy adott szakmai témát a külföldi vezetőkkel és tulajdonosokkal - mi erre is megoldást jelentünk. Kollégáink angolul illetve németül képesek írásban és szóban egyaránt kommunikálni ügyfeleinkkel.

Több szakterület több tudás elérhetősége
Cégünk adózással, bérszámfejtéssel, informatikai audittal, belső ellenőrzéssel és jogi szolgáltatásokkal is foglalkozik, ezért egyedi problémák megoldásához egyszerre több szakember is azonnal bevonható.

Kockázatok megoldása, áthárítása
Az általunk végzett munka minőségéért és pontosságáért felelősséget vállalunk. Egyrészt 50 millió forintos alaptőkénk, másrészt 100 millió forintos szakmai felelősségbiztosításunk jelenti erre a garanciát.

Az ABT Treuhand csoport komplex támogatást kínál adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, valamint kockázatmenedzsment területeken egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

Milus Ádám

mérlegképes könyvelő, adószakértő partner

Üzenet küldése

Milus Ádám

mérlegképes könyvelő, adószakértő partner

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.