Teljeskörű könyvelés

Ön az üzletre figyel, mi pedig biztosítjuk hozzá a jogszabályi megfelelést. Könyvelését, bérszámfejtését, akár a számlázási-, bankszámla kezelési-, vagy fizetési felszólításokkal kapcsolatos feladatait is elvégezzük. Modern, naprakész szoftvereink segítségével könnyedén elkészítjük adóbevallásait és beszámolóit, sőt az Ön elvárása szerinti riportokat, kimutatásokat is.

Tapasztalat, naprakészség

Az adminisztrációs előírások által megkövetelt alapvető kötelezettségeket az adó-, számvitel- és jog területén jártas szakemberek végzik el, akik rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken.

Komplexitás

A könyvelési rendszertől elvárt vezetői információs igény alapján a teljes könyvelési rendszert az Ön igényeinek megfelelően építjük fel. Az input-output tartalmi meghatározásokon túl képesek vagyunk különböző dimenziók, költséghelyek, költségviselők szerinti könyvelésre és jelentés készítésre.

Egyszerű, de hatékony megoldások

Hagyományos könyvelési megoldás az alábbi innovatív lehetőségekkel:

  • távoli asztali (VPN) hozzáférésen keresztül Önök is rálátnak a könyvelésre, lekérdezésekre
  • offline modulokkal (pénztár, számla-iktató, számlázó, tárgyi eszköz) lehetőséget biztosítunk az ügyfél oldali adatbevitelre, nyomon követésre, nyilvántartás vezetésre
  • a program alkalmas bármely más rendszer adatainak integrálására

Felelősségvállalás

Az általunk elvégzett munkáért vállaljuk a felelősséget. Erre garanciát jelent 50 millió forintos alaptőkénk és 100 millió forintos szakmai felelősségbiztosításunk. Örülnénk, ha bizonyíthatnánk tudásunkat.

Az ABT Treuhand csoport komplex támogatást kínál adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, valamint kockázatmenedzsment területeken egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

Milus Ádám

mérlegképes könyvelő, adószakértő partner

Üzenet küldése

Milus Ádám

mérlegképes könyvelő, adószakértő partner

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.