Bizalmi vagyonkezelés

Kinek javasoljuk?

Az új Polgári Törvénykönyv szabályozza ezen jogintézményt, mint egy speciális megbízási szerződést. Amennyiben szeretné vagyonát hitelezőktől és perektől védeni, annak halála utáni átadását bizonyos feltételekhez kötni, vagy egyszerűen csak illeték- és adófizetési kötelezettségét optimalizálná, akkor érdemes ezen jogintézmény használatát megfontolni.

Miért hasznos?

Bizalmi vagyonkezelő segítségével adó-és illetékfizetési kötelezettségét optimalizálhatja, figyelembe véve, hogy a bizalmi vagyonkezelés egy rugalmas és változatos, de ugyanakkor összetett jogintézmény. Amennyiben az előnyök és hátrányok, egyéb következmények mérlegelésében szakértő segíti, megalapozott döntést hozhat, mielőtt bárkit megbízna akár itthon, akár külföldön hasonló tevékenységgel.

Mit teszünk?

Jelentős tapasztalattal rendelkező szakembereink segítségével képesek vagyunk teljes körű szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleink részére ezen a területen is, ideértve a szerződések megfogalmazását, az adó- és pénzügyi következmények számszerűsítését, bejelentési kötelezettségek teljesítését és részletes nyilvántartások készítését.

Az ABT Treuhand csoport komplex támogatást kínál adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, valamint kockázatmenedzsment területeken egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

Láng József

Adószakértő, ügyvezető

Üzenet küldése

Láng József

Adószakértő, ügyvezető

  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb előzetes egyeztetés érdekében.