Könyvelés outsourcing az Ön vállalatirányítási rendszerében (SAP – R3, Business One, Business by Design; Navision; BaaN; MRI és egyéb rendszerek)

Teljes körű könyvelési szolgáltatás, jelentések, bevallások készítése, az Ön ERP rendszerében.

 

ELŐNYÖK ÖNNÉL


Az integrált vezetői információs rendszerek (ERP rendszerek) működtetése számos előnyt biztosít: nemzetközi cégek számára könnyű hozzáférést a leányvállalatok adataihoz, naprakész információkat látnak az egyes szakterületek (pl. a beszerzés és az értékesítés), és támogatja a gyors és helyes vezetői döntéseket.

Egy ilyen rendszer megkönnyíti a számviteli feladatokat is, sokszor oly mértékben, hogy már nem érdemes egy külön pénzügyi, számviteli osztályt működtetni, de legalábbis annak bizonyos feladatait érdemes lehet kiszervezni (outsourcing).
 

Milyen előnyökkel jár a könyvelési szolgáltatás kiszervezése?
 

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

Nem szükséges erre a feladatra egy állandó (teljes munkaidős) csapatot fenntartani, ez jelentős költségelőny lehet vállalkozása számára.


NAPRAKÉSZ SZAKTUDÁS, TAPASZTALAT

A jogszabályi változások nyomon követése sokszor rengeteg erőforrást igényel, a könyveléssel megbízott cég esetében ez alapelvárás, illetve más ügyfeleknél szerzett tapasztalat is óriási előnyt jelenthet.

KOMMUNIKÁCIÓ A KÜLFÖLDI MANAGEMENTTEL

Sok esetben nehéz olyan tapasztalt könyvelőt találni, aki  idegen nyelven is képes kommunikálni és megértetni egy adott szakmai témát a külföldi vezetőkkel és tulajdonosokkal -  mi erre is megoldást jelentünk. Kollégáink legalább egy idegen nyelven képesek írásban és szóban egyaránt kommunikálni ügyfeleinkkel.

KOCKÁZATOK MEGOSZTÁSA, ÁTHÁRÍTÁSA

Az általunk végzett munka minőségéért és pontosságáért felelősséget vállalunk. Egyrészt 50 millió forintos alaptőkénk, másrészt 100 millió forintos felelősségbiztosításunk jelenti erre a garanciát.

TÖBB SZAKTERÜLET TÖBB TUDÁS ELÉRHETŐSÉGE

Cégünk adózással, bérszámfejtéssel, informatikai audittal, belső ellenőrzéssel és jogi szolgáltatásokkal is foglalkozik, ezért egyedi problémák megoldásához egyszerre több szakember is azonnal bevonható.

Örülnénk, ha bizonyíthatnánk! Keressen minket bizalommal!

 
 

Az ön személyes kapcsolattartója:

IMAGE

Láng József

adószakértő, ügyvezető

E-mail: jozsef.lang@abt.hu

Telefon: +36 1 430 3400

Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*


A * (csillaggal) jelölt mező kitöltése kötelező.
 

Az ön személyes kapcsolattartója:

IMAGE

Láng József

adószakértő, ügyvezető

E-mail: jozsef.lang@abt.hu

Telefon: +36 1 430 3400

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
 

Tagságaink

PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO

Kapcsolat

Nemzetközi kapcsolataink

Nemzetközi kapcsolataink

ABT Treuhand

ABT Treuhandgesellschaft AG

ABACOR Revisions AG

www.abt.ch

NEXIA

NEXIA International

www.nexia.com

Copyright 2017 ABT. All Rights Reserved. | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie ("süti") szabályzat | Gyakornok | Web: Collective Media