Vezetőink

Láng József

közgazdász, adószakértő,
az ABT Treuhand csoport ügyvezetője és tulajdonostársa

Diplomáját 1999-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi (mai nevén Corvinus) Egyetemen szerezte, számvitel szakon. 2001-ben adótanácsadói képesítést szerzett és 2002 óta szerepel a magyarországi adószakértők névjegyzékében.

„Az ABT Treuhand tulajdonosaként és vezetőjeként elsőrendű feladatom az egyes szakterületek összehangolt működtetése és az innováció ösztönzése. Munkám során igyekszem inspirálni munkatársaimat, hogy ügyfeleink egy folyamatosan mozgásban lévő, dinamikus, fejlődő céggel, és motivált munkatársakkal találkozzanak.”
 
 

Fazekas Edina

közgazdász, adószakértő,
cégvezető, az ABT Treuhand csoport bérszámfejtési üzletágvezetője

Diplomáját 2000-ben a Corvinus Egyetemen szerezte, nemzetközi szakon. 2001-ben adótanácsadói képesítést szerzett és 2002 óta szerepel a magyarországi adószakértők névjegyzékében.
 
„Az ABT Treuhand vezetőjeként koordinálom és felügyelem a bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatokat, és gondoskodom arról, hogy ügyfeleink munkajogi kérdéseire, problémáira a munkáltatói igényeket figyelembe vevő megoldást találjunk, a lehető legrövidebb határidőn belül. Szakmai felkészültségünk és az általunk használt megbízható bérszámfejtési szoftver is garanciát jelent a pontos és gyors munkavégzésre.” 
 

Milus Ádám

jogi szakokleveles közgazdász, adószakértő,
cégvezető, az ABT Treuhand csoport könyvelési üzletágának vezetője

Diplomáját 2001-ben a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán szerezte. 2003-ban adótanácsadói képesítést szerzett és 2006 óta szerepel a magyarországi adószakértők névjegyzékében.
 
„Az ABT Treuhand-nál eltöltött 10 év garancia arra, hogy pontosan átlátom ügyfeleink pénzügyi folyamatait, képes vagyok azt mélységében megértve a számvitel nyelvére lefordítani és az elszámolási rendszerekben megjeleníteni. Az üzletágban több mint 15 tapasztalt és naprakész tudással rendelkező munkatárssal dolgozom együtt, akik bejáratott munkamódszerekkel képesek hatékonyan és gyorsan teljesíteni ügyfeleink elvárásait.“
 

Kardos Péter

közgazdász, adószakértő, bejegyzett könyvvizsgáló,
cégvezető, az ABT Treuhand csoport adótanácsadási üzletágának vezetője, az Országos Számviteli Bizottság tagja


Diplomáját 2000-ben a Corvinus Egyetemen szerezte, számvitel szakon. A Pénzügyminisztérium Számviteli főosztályán a magyar számviteli szabályozás kialakításában szerzett 5 éves szakmai tapasztalatot. Ezt követően adózási és számviteli tanácsadással, valamint számvitel oktatással foglalkozott. 2009-ben csatlakozott az ABT Treuhand csapatához.


„Az adótanácsadási üzletág vezetőjeként elsődleges célkitűzésem, hogy az ABT-nél rendelkezésre álló magas színvonalú, naprakész adózási, számviteli ismeretek felhasználásával, az ügyfelek igényeit pontosan megértve és velük együtt gondolkodva minőségi és gyors tanácsadási szolgáltatást nyújtsunk."
 

Smohay Ferenc

közgazdász, okleveles belső ellenőr (CIA), minősített információrendszer ellenőr (CISA),
cégvezető, az ABT Treuhand csoport Kockázatmenedzsment üzletágának vezetője,
a Belső Ellenőrök Magyarországi Szervezetének és az ISACA Magyarországi Szervezetének  tagja

"Kockázatmenedzsment területen megszerzett többéves szakmai tapasztalatom garanciát jelent az Ön cége üzleti és informatikai folyamatainak objektív, és mélyreható elemzésére és fejlesztésére. Munkánk célja minden esetben a cég sikeres működése szempontjából kockázatot jelentő területek feltárása, továbbá annak elkerüléséhez konkrét akcióterv kidolgozása és megvalósítása. Mi mindannyian azért dolgozunk, hogy az Ön vállalata mind biztonsági, mind hatékonysági szempontból eredményesen működjön."
 

Nagy András

okleveles könyvvizsgáló pénzügyi, IFRS és biztosítói minősítéssel, könyvvizsgáló kamarai minőségellenőr, az ABT Hungária Könyvvizsgáló Kft. vezetője és tulajdonostársa

Diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskola számviteli szakán szerezte, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem gazdálkodási szakán folytatta MBA tanulmányait. 2005-ben számvitelből szerzett Phd absolutoriumot.
 
„Az ABT Treuhand csoporton belül a könyvvizsgálati szolgáltatás vezetőjeként sokéves, kül- és belföldön szerzett szakmai tapasztalatomat bocsájtom ügyfeleink rendelkezésére, csapatommal azért dolgozunk, hogy az Önöknek nyújtott szolgáltatásunk híven tükrözze az általunk képviselt Treuhand értékrendet és az Önök belénk fektetett bizalmát.”
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
 

Tagságaink

PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO

Kapcsolat

Nemzetközi kapcsolataink

Nemzetközi kapcsolataink

ABT Treuhand

ABT Treuhandgesellschaft AG

ABACOR Revisions AG

www.abt.ch

NEXIA

NEXIA International

www.nexia.com

Copyright 2017 ABT. All Rights Reserved. | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie ("süti") szabályzat | Gyakornok | Web: Collective Media